איך מכינים אורז לסושי

היי אוהבי סושי, כאן שוב פעם דני, הבעלים הגאה של קייטרינג דני ודלית – שבו אנחנו מביאים לכם לא רק ארוחה משגעת אלא גם חוויה קולינארית מטריפת חושים.

 

היום, לרגל 7 שנות הפעילות שלנו, אני משתף אתכם באחד הסודות השמורים ביותר שלנו – המתכון לאורז הסושי הכי מדהים שטעמתם אי פעם!

 

התכוננו למסע של טעמים שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד! בואו נצלול ישר למתכון!

איך מכינים אורז לסושי

הכנת אורז לסושי

אלו הם הרכיבים שתצטרכו על מנת להכין את האורז לסושי:

  • 2 כוסות אורז סושי
  • 2 וחצי כוסות מים
  • 1/3 כוס חומץ אורז
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח

איך מכינים אורז סושי

שלב 1: שוטפים את האורז

שוטפים את אורז הסושי במים קרים עד שהמים מתבהרים. זה עוזר להסיר עודפי עמילן.

 

שלב 2: מבשלים את האורז

מעבירים את האורז השטוף לסיר ומוסיפים מים. מבשלים את האורז עד שהוא מוכן, לאחר הבישול, הניחו לו לשבת במשך 10 דקות.

 

שלב 3: מכינים את התיבול

בסיר קטן מערבבים חומץ אורז, סוכר ומלח. מחממים על אש נמוכה עד שהסוכר והמלח נמסים. נותנים לתיבול להתקרר.

 

שלב 4: מתבלים את האורז

מוסיפים בהדרגה את תערובת התיבול לתוך האורז המבושל, מוודאים שכל גרגר מצופה. לאחר מכן יש לתת לאורז ולתיבול להתקרר לטמפרטורת החדר.

 

שלב 5: מגלגלים את הסושי

עכשיו, מגיע השלב הכי כיפי, אתם מוכנים לגלגל את הסושי! הוסיפו את המרכיבים האהובים עליכם, גלגלו אותו ותפרסו אותו לחתיכות בגודל ביס. בתיאבון!

אורז לסושי בתוך רול

הצד הבריא של אורז לסושי

אורז סושי הוא לא רק בסיס טעים לסושי; מדובר גם בבחירה בריאה. זהו מקור טוב לאנרגיה, דל בשומן ועשיר בחומצות אמינו חיוניות.

 

בנוסף, החומץ בתיבול מוסיף טוויסט לטעם תוך סיוע לעיכול.

3 מתכונים פשוטים לרול מנצח

כמובן שאי אפשר לדבר על איך מכינים אורז לסושי בלי לתת כמה מתכונים של סושי:

 

סושי אבוקדו

עקבו אחר המתכון הבסיסי להכנת אורז לסושי. כאשר אתם מרכיבים את הרול תוסיפו פרוסות אבוקדו, מלפפון וזילוף של מיונז חריף לפני הגלגול.

 

סושי סלמון

רוצים לשדרג את הטעם והנראות של האורז לסושי? תוסיפו זרעי שומשום שחורים. ועכשיו נעבור לסושי עצמו, תוסיפו חתיכת סלמון טרי, גבינת שמנת ועירית – רול לפנים.

 

סושי טרופי

מערבבים את האורז של הסושי עם חלב קוקוס. מגלגלים את הרול עם מנגו, שרימפס ומגע של כוסברה לטוויסט טרופי מיוחד וטעים במיוחד.

טיפים לשדרוג המנה

  • רוצים לקבל אורז מבושל בצורה מושלמת בכל פעם? השקיעו בסיר איכותי על מנת לקבל תוצאות טובות בכל פעם.

 

  • הקפידו על הכמויות שצוינו במתכון על מנת להשיג את האיזון הנכון בין מתוק, מלוח וחריף בתיבול, כמובן שאתם יכולים לשנות את הכמויות בהתאם לטעם האישי שלכם.

 

  • השתמשו במרכיבים טריים ואיכותיים למילוי הרול, ההבדל בין מרכיבים טריים מורגש ולכן כאשר אתם מגלגלים רול הקפידו תמיד להשתמש במרכיבים טריים ואיכותיים בלבד.

 

אורז מבושל לסושי בקערה

קייטרינג הטעמים של דני ודלית – הסושי הטוב ביותר!

הסוד לאורז הסושי שלנו נחשף בפניכם בנוסף לכך קיבלתם הצצה לעוד כמה מתכונים שאנחנו ממליצים ויכולים לומר בוודאות שמדובר במתכונים טעימים במיוחד. אם מתחשק לכם לא רק ארוחה אלא חוויה, התקשרו לקייטרינג של דני ודלית. אנו מבטיחים, בלוטות הטעם שלכם יודו לכם במשך ימים!  🍣✨

 

מחפשים חברת קייטרינג לאירוע? צרו אתנו קשר!

מתכונים נוספים שלא כדאי לפספס
מחפשים קייטרינג לאירוע? צרו אתנו קשר!
הטעמים של דני ודלית

מחפשים קייטרינג מיוחד לאירוע? אורחים מגיעים לביקור? הגעתם למקום הנכון! צרו אתנו קשר ונשמח להתאים לכם תפריט טעים ומיוחד.

הטעמים של דני ודלית © טל"ח

תפריט נגישות