menu
ראשי
אודות
קייטרינג ביתי
קייטרינג לאירוע
קייטרינג חלבי
קייטרינג לחתונה
צרו קשר

טיפים לבחירת שף פרטי לאירועים

שף פרטי לאירוע

אם אתם עומדים להפיק אירוע ומחפשים אטרקציה מיוחדת אשר תשאיר רושם עז, הנאה  וחוויה בלתי נשכחת, הפתרון הוא הזמנת שף פרטי  אשר יבשל לכם ולאורחים שלכם ארוחה מדהימה, הזמנת שף פרטי מתאימה למגוון רחב של אירועים מסוגים שונים אם זה בר או בת מצווה, חתונה, יום הולדת או כל אירוע חשוב אחר .

היתרונות של הזמנת שף פרטי לאירועים

אירוע בו מוזמן שף פרטי הופך להיות מיוחד, יוקרתי ומקורי, שף פרטי מקצועי ייתן יחס אישי ויאפשר בחירת מנות אשר תתאים הן לאופי האירוע והן לחוגגים ולסגנונם וכמובן בהתאם לתקציב, שף פרטי לאירועים משדר יוקרה ואלגנטיות, ישנם אירועים בהם השף מגיע עם הציוד שלו הכלים, סכיני המטבח המיוחדים וכלי ההגשה, מבשל מול האורחים מראה את היכולות הווירטואוזים שלו בביצוע הארוחות חיתוך באמצעות סכיני מטבח מקצועיים ובישול מול עיני האורחים מהווה אטרקציה מיוחדת לאורחים הרואים מול עיניהם את תהליך הכנת האוכל, כך האורחים יודעים כי האוכל הוא טרי, איכותי וברמה גבוהה.

איך לבחור שף פרטי לאירועים

כאשר מחפשים שף מקצועי חשוב לוודא מראש מהו התפריט שהוא מציע, נסו לקבוע עם השף טעימות וכך תוכלו לעמוד על טיב האוכל האם הוא לטעמכם, חשוב לקבל המלצות הן ממכרים ומלקוחות והן באינטרנט לקרוא חוות דעת לגבי איכות האוכל ורמת השירות שלו, האם הוא נותן יחס אישי, האם הוא קשוב לצרכים שלכם? שף מקצועי חייב לספק שירות יעיל ומהיר ומסוגל לספק את כמות האוכל למספר האורחים שלכם, השף צריך להיות מסוגל לסיים את ההכנות לפני שהאורחים יגיעו, לכן חשוב להיפגש עם השף לשוחח עמו ולהתרשם ממנו.

מומלץ לבחור את השף לפי מספר קריטריונים: סגנון האוכל שהשף מתמחה בו, האם יש לו ניסיון ומוניטין בתחום, היכן רכש את הידע שלו האם למד בארץ או בחו"ל, האם הוא מסוגל לתת הופעה מרשימה שתיצור חוויה לאורחים, וחשוב לא פחות האם המחיר מתאים לתקציב שלכם והצעת המחיר משתלמת ומתאימה לכם.

איך לתכנן אירוע עם שף פרטי

הזמנת שף פרטי הוא אירוע מיוחד ויש להתכונן ולהתארגן לקראתו, חשוב להודיע לשף מה מספר המוזמנים, חשוב להגדיר מראש איזה סגנון אוכל יכין השף ולבדוק האם הסגנון של השף מתאים לטעם שלכם ולטעם של מרבית האורחים, צריך לבדוק עם השף מראש מה הדרישות של השף ואיזה ציוד הוא מבקש להכין לו, לבדוק האם השף מגיע עם ציוד הכלים, סכיני המטבח שלו או צריך להכין לו ציוד, רצוי להכין לו מקום מרכזי כדי שיהיה לו נוח לבשל וכדי שהאורחים יוכלו להתרשם מתהליך הכנת האוכל, לחלופין ישנם אירועים שהשף מבשל מאחורי הקלעים והאורחים אינם שותפים לעשייה השף מתמקם בעמדת העבודה שלו מראש ומבשל עד שהאורחים מגיעים.